Over ons

Sinds 2003 zet  Pamir zich voor de positieverbetering van Afghaanse Vluchteling in Nederland. In het kader van de bevordering van het integratie en participatieproces, realiseert en stimuleert Pamir landelijk projecten en activiteiten op het terrein van informatie voorziening aan haar achterban, bevordering van communicatie binnen haar achterban, en bevordering van functioneren en de levensvatbaarheid van de eigen organisatie. Pamir baseert zich op democratische uitgangspunten.    

 

Pamir heeft ten doel om Afghaanse vluchtelingen in alle facetten van de Nederlandse samenleving te doen participeren en waar mogelijk ook in Europa. Ook beoogt Pamir een rechtvaardige en humanitaire opvang van Afghaanse vluchtelingen in Nederland te creëren. Waar mogelijk wordt dit ook op internationaal gebied uitgebreid. Als laatste bevordert Pamir de participatie van Afghaanse vluchtelingen en (non) gouvermentele instanties in het democratiseringsproces en wederopbouw van Afghanistan.

 

 

We Are A Strong Team

Pamir biedt op vele gebieden hulp aan Afghaanse vluchtelingen. Zo benadert de Pamir ook de aparte groepen binnen de doelgroep Afghaanse vluchtelingen, zoals vrouwen, jongeren, werkzoekenden, etc. Pamir bereikt deze groepen door middel van cursussen, het optreden als overlegpartner, het besteden van aandacht aan cultuur, geschiedenis en Afghaanse talen, en het verspreiden van diverse communicatiemiddelen, zoals een krant en een televisieprogramma.

 

Pamir zal naast de bovengenoemde initiatieven en projecten, altijd activiteiten ontplooien ter bevordering van de strijd van de mens tegen armoede, honger, ziekten, racisme en onderdrukking overal in de wereld en in het bijzonder in het door de oorlog geteisterde en vernietigde Afghanistan.

Become a volunteer

Join us for a better life and beautiful future

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Dui vivamus arcu felis bibendum ut tristique et egestas quis.